ACT och Naturlig återhämtning

Under de föregående veckorna jobbade jag i Malå och hade grupper i Naturlig återhämtning med våra sinnen. Det var makalösa kvällar då vädret verkligen ville delta i detta =)

Under förra veckan höll jag och Isa föreläsning utifrån ACT, det också i Malå.

Nu håller vi på att göra det allra sista ute på gården innan vintertäcket lägger sig över oss, och jag känner själv att det är riktigt skönt att varva ner. Jag är otroligt långsam i vad jag företar mig just nu, och koncentrerar mig mest på återhämtande aktiviteter och tro mig det behövs! Känn efter du också, och jag lovar att när du börjar stanna upp så kommer massa tankar och känslor ikapp – ibland jättejobbiga känslor – men se det som att kropp, knopp och själ håller på att bli sams igen =)

Kultingarna växer så det knakar, dom börjar vara lite här och var på gården, men när vi kommer ut är det som att dom vet att de blivit upptäckta och springer som små tok tillbaka till mamman!

Det pratas mycket om hållbarhet och hållbarhet i samhället idag, vi har fört många långa samtal här hemma och på något vis vill vi förmedla vår tanke kring detta ämne. Men det får växa fram med tiden, ibland behöver man landa i tankar och åsikter och inte låta det bubbla över =)

/Malin